Stage Warre en Sharron Déhora
Ontmoet het team

Double trouble! Warre en Sharron op stage bij Déhora

28 april 2022
Vorige maand mochten we een dubbele dosis jong geweld verwelkomen. Sharron en Warre gingen van start als stagair in het marketing- en salesteam. Benieuwd hoe zij hun eerste dagen hebben overleefd? Tussen het zwoegen en zweten maakten ze even tijd voor een dubbelinterview.

 

Welkom Sharron en Warre! Stel jezelf eens kort voor? 

Sharron: Hi, ik ben uiteraard Sharron. Op dit ogenblik volg ik de afstudeerrichting marketing en salesmanagement aan de Vives Hogeschool. En dat doe ik via afstandsonderwijs. Deze afstudeerrichting duurt één jaar. Als alles goed gaat studeer ik dus af in juni. Hiervoor behaalde ik reeds mijn bachelor KMO management aan de Karel De Grote hogeschool. Ik kom uit Deurne, en ben geboren en getogen in Antwerpen.  Ik hou ervan om veel buiten te zijn. Ik wandel graag en ik spendeer graag veel tijd met vrienden en familie.

Warre: Net zoals Sharron studeer ik iets in Marketing. Maar bij mij ligt de focus eerder op online marketing. Ik volg namelijk Cross Media Management aan de KDG. Dat is een vrij brede opleiding, met een aantal creatieve en technologische vakken. Ik woon in Mortsel maar meestal vind je mij in Boechout bij mijn vrienden. Ik wandel en jog ook erg graag. Tijdens corona heb ik de buiten-microbe te pakken gekregen. Verder was er niet veel te doen hé. Vroeger heb ik ook nog wat geskatet. Als het goed weer is haal ik mijn skateboard nog wel eens van onder het stof.

Warre stage bij DéhoraAh twee wandelaars! Vanaf nu enkel nog maar walking meetings. Hoe zijn jullie trouwens bij Déhora terechtgekomen? 

Warre: Ik was wat rond aan het kijken naar stagevacatures. En uiteindelijk ben ik op jullie vacature op Indeed gestrand. Dat was meteen een hit, want jullie vacature sprak me hard aan. Ik vond er heel wat dingen van mezelf in terug. Dus heb ik niet geaarzeld om een berichtje te sturen. En voor ik het wist mocht ik aan mijn stage beginnen. Nu zit ik hier.

Wat was voor jou dan de grote match?

Warre: Awel, daarvoor zou ik de vacature nog eens moeten lezen. Een aantal zaken eigenlijk. In de eerste plaats had ik een erg goed gevoel bij jullie verhaal. Daarna ben ik gaan kijken op de instagram en website en dat bevestigde mijn gevoel. Déhora is een hechte groep met een positieve sfeer. Dat sprak me vooral aan. Een organisatie waarbij je werkt in een toffe club.

En hoe kwam jij bij Déhora terecht, Sharron?

Sharron:  Ik heb ook eerst online gezocht, specifiek naar een sales-gerichte stage. En dat bleek toch niet zo eenvoudig om te vinden. Een stage binnen sales blijft altijd wat gevoelig voor veel organisaties. Ook via Indeed kwam ik terecht bij een vacature van Déhora. Deze stond nog maar enkele dagen online. Ik heb dus meteen gereageerd op de vacature, waarna ik snel op bezoek kon komen. En voila!

Leuk om te horen! Hoe was dat eerste gesprek? Wat was jullie eerste gevoel?

Sharron:  Voor mij ging dat bijzonder vlot. Mijn kennismakingsgesprek was op kantoor in Antwerpen met Ina en Kevin. Toeval wilt dat ik Ina kende van de lagere school, en dat zij een stage bij Déhora achter de rug had. Ze kon me er dus alles over vertellen. Dat geeft meteen al een erg ontspannen setting. En daarna kwam Kevin erbij. Dat gesprek was zeer los en open. Geen formele werksfeer of strakke hiërarchie. Ik voelde me ook meteen welkom. Ik heb dus geen twee keer moeten nadenken om ja te zeggen.

Warre:  Bij mij was het eerste gesprek online, maar ook voor mij voelde het meteen goed aan. Het was een zeer aangename kennismaking. De match was er, de vibe zat erg goed. Ook werd er duidelijk gecommuniceerd over verwachtingen, opstart en doelstellingen. Extra tof is dat ik meteen wist dat ik bij Déhora op stage kon. Vaak word je aan het lijntje gehouden en moet je lang wachten voor je meer te horen krijgt. Maar Déhora liet er geen gras over groeien. Een teken dat de liefde wederzijds was, zeker?

Stage team sharre

Zeker en vast! Hoe hebben jullie de eerste stageweek ervaren?

Sharron:  De eerste week is goed verlopen. Ik heb meteen een stevige opdracht gekregen, waar ik een tijdje zoet mee zal zijn. En inmiddels zijn daar wat andere taken bijgekomen. Waardoor er best wat variatie in mijn stage komt te zitten. Het is leerzaam om in de praktijk aan de slag te gaan met sales, en alle kleine dingen daaromheen. Zo leer je eerstehands welke dingen je goed liggen, en welke dingen je minder leuk vindt. Op school krijg je immers heel wat theorie, maar het is een ander ding om ermee aan de slag te gaan op een werkvloer.

Warre:  De eerste week vloog echt voorbij. Ik kreeg bij aanvang meteen een overzicht van alle mogelijke opdrachten, met daarbij heel wat taken die mij op het lijf geschreven zijn. Zoals een aantal dingen uitwerken rond video. Het is geweldig dat er rekening gehouden wordt met persoonlijke ervaring en interesses. Net zoals beloofd. Bij alles wordt ook heel veel omkaderende informatie gegeven over het bedrijf, of over de dienstverlening. Wat deze stage extra leerrijk maakt. Ik kijk enorm uit naar de komende periode! Ik heb al heel veel nieuwe dingen geleerd.

Tot slot, waar zie je jezelf na deze stage? 

SharronWel, ik hoop daar een beetje achter te komen met deze stage. Liefst blijf ik graag onder de mensen komen, en ben ik graag met mensen. Ik zou bijvoorbeeld niet graag 5 op 5 achter een pc hangen en hersenloos wat tokkelen. Maar gelukkig zit ik dan wel goed binnen sales. Maar wie weet waar het pad me brengt he!

WarreDe hele dag achter een bureau zitten is ook niet mijn ding. Als all-round marketing expert zijn er gelukkig heel veel verschillende zaken waar je hands-on mee bezig bent. Van video’s maken tot events opzetten. Mijn plan is om nu nog een jaar te studeren, maar ik weet nog niet exact wat. Misschien wel iets met video’s enzo. Na afstuderen ga ik dan een jaartje werken om daarna een hele grote reis te maken. Dat lijkt me dan een uitstekend moment, dan ben ik nog jong hé.  Nieuw-Zeeland en Australië staat op de planning.

Een stage bij Déhora? Graag!

Sta jij net zoals Warre en Sharron te trappelen voor een mooie en leerrijke uitdaging? Wil je graag stage lopen in een fijn en gezellig team? Bekijk als de bliksem onze openstaande vacatures.

Bekijk alle vacatures

Laten we kennis maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dehora contact en kennismaken

Rechtstreeks contact

Wil jij ook deel uitmaken van het Déhora team? Aarzel niet om ons te contacteren!