Wat doet Déhora?

Déhora is hét adviesbureau in workforce management, personeelsplanning en tijd. We bieden advies, ondersteuning en software aan élke organisatie die werk wilt maken van een betere, slimmere personeelsinzet.

Déhora over Déhora
We werken voor deze opdrachtgevers
Logo Ikea
Dehora Otary
Déhora basic fit
Logo brussels airlines
Déhora Janssen
Déhora muntpunt
Déhora Sabcobel
Déhora Sabic
Déhora Sarens
Déhora Somati Fie
Logo Audi
Logo Miele
Déhora bpost
Déhora Brussels Airport
cm Déhora
woestijnvis déhora
stad mechelen déhora
tata steel déhora

Alles begint bij planning

We maken organisaties productiever, winstgevender, we verbeteren de klant- en medewerkerstevredenheid en we helpen je organisatie om slimmer, gezonder en flexibel om te gaan met tijd.

De Déhora Consultancy Group is sinds 1987 wereldwijd dé referentie op het gebied van personeelsplanning en workforce management. We begeleiden organisaties, groot en klein, bij de optimalisatie en de professionalisering van workforce management – en alles wat daarbij komt kijken.

Lees over onze dienstverlening

Dit is ons verhaal


Een korte reis door de tijd

timeline-triangle

1987

Déhora Consultancy Group

Ons avontuur begon in 1987 met Ben Jansen, een van de pioniers in werktijd en personeelsplanning. Na zijn studie als Arbeids- en Organisatiepsycholoog in de vroege jaren '80, doceerde hij aan de Universiteit van Amsterdam. De groeiende uitdagingen van organisaties met betrekking tot werktijden inspireerden hem tot het oprichten van de Déhora Consultancy Group in Amsterdam.

timeline-triangle

2005

Oprichting Déhora België

Fast forward. Na Nederlands succes breidde Déhora uit naar België. In 2005 opende de eerste Belgische vestiging in Antwerpen. Onder de inspirerende leiding van Luk Berlanger groeide Déhora België al snel uit tot een toonbeeld van expertise en samenwerking. Luk werd bijgestaan door drie voormalige collega’s die nog steeds bij Déhora werken: Tinne, Thomas en Patrick.

timeline-triangle

2007

Internationaal ondernemen

Ook de vestiging in België bleek een enorm succes. Dit leidde tot de oprichting van een nieuwe buitenlandse vestiging in Polen. In de jaren die volgen werden de internationale activiteiten uitgebreid naar o.a. Frankrijk, Tsjechië, Taiwan en zelfs het Midden-Oosten.

timeline-triangle

2008

Nieuwe jaarlijkse traditie

2008 luidde de start van een nieuwe jaarlijkse traditie: de le-gen-darische Déhora Family Day. Deze bijzondere dag draait elk jaar opnieuw om samenzijn met collega's én hun gezin, genieten van heerlijk eten en drinken en leuke activiteiten.

timeline-triangle

2011

Tegen de stroom in

Als expert en trendsetter in ons vak durven we ook buiten gebaande paden denken. Déhora zette tijdens een congres het zogenaamde zelfroosteren op de kaart. Ondanks scepsis en spot bij veel concullega’s. Wat blijkt vandaag? Zeggenschap in werktijden is vandaag niet meer weg te denken.

timeline-triangle

2017

Internationaal feest

Het 30-jarig jubileum van de Déhora Group werd gevierd in stijl in Noordwijk, bij Huis ter Duin, waar alle Déhorianen samenkwamen. Het hele hotel was exclusief voor ons afgehuurd voor deze bijzondere gelegenheid. We organiseerden een groots feest in de sfeer van de jaren '80, compleet met een passende dresscode en muziek.

timeline-triangle

2017

Grote verhuis

Déhora België groeide hard, inmiddels zaten we aan 20 collega’s. Verhuizen naar een groter pand was na meer dan 10 jaar ondernemen de volgende logische stop. De verhuis naar een groter kantoor lag ook in lijn met onze ambitie om onze diensten uit te bouwen.

timeline-triangle

2017

Kickoff softwareteam

Nog in 2017 kwam onze software-wizard Franklin aan boord. Dit betekende de start van ons éigen ontwikkelteam. We hadden reeds jarenlang ervaring als implementatiepartner, maar uit de markt kwam er steeds meer vraag naar gespecialiseerde WFM software.

timeline-triangle

2021

Verdubbeling

Na een buitengewone periode (anderhalf jaar COVID-19) kregen we eindelijk de kans om weer samen te komen. En dat deden we in stijl, met een vermakelijk stadsspel. Opvallend; in slechts enkele jaren tijd is de Belgische Déhora-familie gegroeid en heeft ze zich bijna verdubbeld tot een enthousiaste groep van 40 collega's.

timeline-triangle

2022

Roaring 20's

Of we graag feesten? Jawel! Ter gelegenheid van 35-jarig bestaan van de Déhora Group trokken we met zijn allen naar Zeeland voor geweldig diner en avondfeest in thema van ‘de roaring 20’s’. Benieuwd hoe het was? Vraag onze collega’s gerust naar de wilde verhalen.

timeline-triangle

2022

Opstart Planpoint

2022 markeerde het begin van iets groots - de lancering van ons nieuwste paradepaardje: PlanPoint. Deze eigen, fonkelnieuwe software brengt de kracht van jarenlange ervaring en diepgaande kennis samen in één baanbrekend software platform. Wat in 2017 begon met Franklin is vandaag een team van 12 gepassioneerde ontwikkelaars.

timeline-triangle

2023

Extra uitvalsbasis

Opening van een extra kantoor te Buggenhout. Als onderdeel van onze voortdurende groei en toewijding breiden we ons team en onze mogelijkheden verder uit met dit tweede Belgische kantoor. Met Buggenhout als uitvalsbasis kunnen we nog meer waarde bieden aan onze klanten en partners.

timeline-triangle

Wat brengt de toekomst?

Zeker is dat we heel wat mooie dingen op de plank hebben liggen: nieuwe opdrachtgevers, nieuwe markten én nieuwe geweldige collega's. Schrijf jij samen met ons verder aan een geweldig verhaal?

Laten we kennis maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dehora contact en kennismaken

Rechtstreeks contact

Heb je een vraag over een vacature? Wil je meer weten over Déhora? Aarzel niet om ons te contacteren!