Business Consultant traineeship bij Déhora

Ben jij (binnenkort) afgestudeerd en op zoek naar die sprankelende eerste stap als business consultant in de wereld van workforce management en organisatieverandering? Dan biedt Déhora jou dé springplank!

Niels Déhora
Dennis
Ruben Déhora
Werk als consultant voor mooie opdrachtgevers
cm Déhora
woestijnvis déhora
stad mechelen déhora
tata steel déhora
Déhora Brussels Airport
Déhora bpost
Déhora basic fit
Logo Audi
Logo brussels airlines
Dehora Otary
Déhora Sabic
Déhora Sarens
solliciteren bij Déhora gesprek

Kickstart jouw carrière

Bij ons krijg je de unieke kans om deel te nemen aan een gepersonaliseerd traineeship tot veelgevraagd workforce management consultant.

Tijdens jouw traject dompelen we je onder in de wereld van business consultancy, verandering en organisatieverandering. Je hoeft dus niet als expert in consultancy te starten. Je maakt kennis met ons vakgebied, onze organisatie en onze klanten, zowel theoretisch als praktisch. Hier leer je sterke businessanalyses maken, problemen analyseren en oplossingen formuleren.

Daarnaast werk je aan je persoonlijke soft skills: vlot samenwerken, effectief projectmanagement, overtuigend presenteren en adviseren. Verwacht je aan een uitdagende combinatie van on-the-job coaching, opleidingen en persoonlijke begeleiding.

Déhora solliciteren werken bij

Wie zoeken wij?

Ben je afgestudeerd als master in ingenieurs-wetenschappen of een financieel-economische richting? Perfect!

Uiteraard ben je ook welkom met een ander masterdiploma. We zoeken vooral mensen met een sterke leergierigheid, een passie voor digitale technologie en de drive om continu te groeien. Bij Déhora zijn we namelijk niet alleen geïnteresseerd in je academische prestaties, maar ook in je motivatie en honger. Dat enthousiasme willen we vooral voelen bij jou!

Heb je bovendien buiten je studieboeken waardevolle ervaringen opgedaan? Heb je persoonlijke groeiambities? Ook dat willen we weten. In ons traineeship zijn levenservaring en een onstuitbare leergierigheid net zo belangrijk als je diploma.

Solliciteren bij Dehora

Wat mag jij verwachten?

Een traineeship bij Déhora levert uitstekende professionals op. Bovendien ben jij vanaf dag één een volwaardige Déhora collega met een vast contract.

Je krijgt bij ons het volste vertrouwen om meteen aan boeiende, concrete projecten te werken voor een van onze opdrachtgevers. Dit gebeurt uiteraard met de nodige ondersteuning van je managers en collega’s. Gedurende je gehele loopbaan bij Déhora kan je rekenen op hun hulp, kennis en ervaring. Voor je het weet, groei je uit tot een expert binnen ons vakgebied.

Tot slot kom je in een bedrijf met een open, transparante cultuur waarin onze mensen – dus jij – centraal staan. Je leert snel bij dankzij onze ‘hands-on’ benadering op projecten, onze interne trainingen en de begeleiding van je nieuwe collega’s. Fouten maken mag, want bij Déhora zien we dat als een belangrijke leermogelijkheid.

Start jij als Trainee bij Déhora?

Groeien als professional bij Déhora

Rechtstreeks contact

Heb jij zin in een mooie uitdaging? Wil je groeien als professional? Aarzel niet om ons te contacteren!