Over Déhora
Het kompas van onze organisatie

Onze kernwaarden en cultuur

Onze kernwaarden en onze cultuur toont wie wij zijn als organisatie. Bij Déhora en onze mensen zie je dit in alles wat we doen, elke dag opnieuw: bij onze opdrachtgevers, met onze relaties en tussen collega's onderling.

Wie we zijn als organisatie

Déhora is een organisatie met ondernemende, eerlijke en onafhankelijke mensen. En alles wat we doen, doen we in de eerste plaats sàmen. Binnen Déhora heerst een echte familiecultuur, en daar kan je echt niet onderuit. Déhorianen zijn namelijk erg betrokken bij elkaar. Sta je voor een nieuwe uitdaging? Heb je iets te vieren? Of vind je het gewoon fijn om te praten over grappige en (on)zinnige dingen? Dan zit je hier op zijn plek. We helpen elkaar en is er voor iedereen ruimte om te groeien op zowel professioneel als persoonlijk vlak.

Bij onze Déhora familiecultuur hoort trouwens ook goed eten en drinken, en toffe bijeenkomsten of team-events. Zodra het kan komen we bij elkaar om bij te praten en om te genieten van mooie dingen. Elk excuus is goed. Een vrijdagnamiddagborrel, een spontaan uitstapje of een (door ons) georganiseerd teamevent. Warme relaties, daar houden wij van. En ook de familie van collega’s telt mee. Zo organiseren we elk jaar dé befaamde Déhora family day, partners en kinderen included.

Onze kernwaarden

Deze kernwaarden zijn onlosmakelijk verbonden met onze geschiedenis en onze toekomst. Ze vormen de basis van hoe we omgaan met ons vak en de mensen om ons heen.

  • Passie voor tijd 

De absolute basis van onze kernwaarden is passie. Bij Déhora werkt een team van planners, adviseurs en onderzoekers, met een passie voor de thema’s werk, tijd en tijdintelligentie. Wij streven ernaar om opdrachtgevers inzicht te geven en te inspireren over het effect van tijd en de invloed daarvan op de gehele bedrijfsvoering. Dat is wat ons drijft. De naam Déhora betekent trouwens niet voor niets “vanuit het perspectief van de tijd.”

  • Betrouwbaar

We zijn transparant in wie wij zijn en met wie we samenwerken, daarom hechten we erg veel waarde aan betrouwbaarheid en vertrouwen. Er heerst een open cultuur, waar eerlijkheid hoog op de agenda staat. Voor iedereen is ruimte om te zeggen wat ze denken. Op deze manier kunnen er duidelijke en eerlijke afspraken gemaakt worden en weet iedereen waar ze aan toe zijn. We verwachten dat iedereen integer en in het belang van onze organisatie handelt. 

  • Klantgericht 

Wij garanderen onze partners een betrouwbare en professionele aanpak. We bouwen lange termijn relaties en nemen verantwoordelijkheid om altijd te streven naar het best mogelijke resultaat. Ook inspireren wij graag met vakinhoudelijke kennis en komen we met innovatieve oplossingen. Op deze manier leveren wij kwaliteit en komen onze beloftes na.

Diversiteit, inclusie en gelijkheid

Iedereen is welkom en gelijk bij Déhora. Ongeacht welke genderidentiteit, seksuele geaardheid, etniciteit, levensvisie, geloofsvoorkeur, ervaring of kennis je hebt.

Respect staat centraal in de cultuur van Déhora. En een belangrijk onderdeel van respect is ruimte voor diversiteit. Het is ons om het even wat jouw achtergrond is: jong, oud, man, vrouw, holebi, transgender, hooggeschoold, laaggeschoold… Verscheidenheid zien we zelfs als een verrijking. We zijn van mening dat dit onze organisatie net creatiever, innovatiever en mooier maakt.

Wij kijken in de eerste plaats naar jouw talent en je motivatie. Ben je enthousiast, leergierig en respectvol? Sta ook jij open voor diversiteit? Ons doel is namelijk om een werkplek te creëren waar iedereen zich thuis voelt en waar iedereen zichzelf kan zijn. En dat begint voor ons al bij de allereerste kennismaking.

Laten we kennis maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dehora contact en kennismaken

Rechtstreeks contact

Heb je een vraag over een vacature? Wil je meer weten over Déhora? Aarzel niet om ons te contacteren!