Solliciteren bij Déhora

Solliciteren is altijd spannend. Of het nu je éérste keer is, of je al meerdere jobs achter de rug hebt. Het is belangrijk dat we elkaar in een vrij korte periode goed leren kennen. En dat doen we bij Déhora volgens een aantal duidelijke stappen.

Solliciteren bij Dehora

Solliciteren bij Déhora, hoe werkt dat?


In 4 stappen naar je nieuwe functie als Déhoriaan

timeline-triangle

Stap 1

Je digitale sollicitatie

Dus je wilt graag bij Déhora komen werken. Te gek! Uiteraard willen we graag weten waarom - en zijn we benieuwd naar wie jij bent. En dat begint uiteraard met jouw cv en je persoonlijke motivatie. We bekijken ASAP je sollicitatie en nemen dan contact met je op.

timeline-triangle

Stap 2

Hét gesprek

Hoera! Je hoort dat je bent uitgenodigd voor het gesprek! Dit eerste kennismakingsgesprek kan telefonisch, maar het liefst spreken we gewoon meteen face-to-face af in ons kantoor te Antwerpen. Bereid je zeker goed voor, en grijp je kans om vragen te stellen. Lees hier enkele tips

timeline-triangle

Stap 3

Een blik achter de schermen

Nog steeds enthousiast? Dan maak je kennis met het team waarin jij hopelijk aan de slag zal gaan. We gaan in dit tweede gesprek dieper in op de functie en de inhoudelijke thema’s waar je mee te maken gaat krijgen. Soms vindt er nog een laatste gesprek plaats.

timeline-triangle

Stap 4

Hét aanbod

Hebben we een match? Dan ontvang je van ons een aanbod om te starten bij Déhora. In het aanbod vind je niet enkel je salaris, maar lees je ook meer over onze extralegale voordelen (laptop, gsm, eventueel salariswagen,...) en je vakantiedagen.

timeline-triangle

Stap 5

Jouw start als Déhoriaan

Zeg je "Ja"? Dan verwelkomen we je feestelijk als onze nieuwse Déhoriaan! En dan begint ons mooie verhaal. Stap voor stap zorgen we ervoor dat je goed aan boord geraakt. We maken je wegwijs in onze organisatie en je krijgt je éigen Déhora peter of meter toegewezen.

Laten we kennis maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dehora contact en kennismaken

Rechtstreeks contact

Heb je een vraag over een vacature? Wil je meer weten over Déhora? Aarzel niet om ons te contacteren!