Stage van Ina bij Déhora
Stage bij Déhora

Ontmoet Ina, management stagiaire en rots in de branding

18 maart 2021
Bij Déhora verwelkomen we jong geweld met open armen. Voor studenten een mooie kans om behoorlijk wat kennis en ervaring op te doen. En wij blijven up to date met wat tegenwoordig hip en cool is. Yeet! Ontdek hier hoe Ina haar stage heeft beleefd.

Stagiaire zkt. stageplaats

Toen ik begon aan mijn zoektocht naar de perfecte stageplaats, was ik naïef genoeg om te denken dat Covid-19 tegen februari 2021 verdwenen zou zijn. Als studente event-en projectmanagement aan Karel de Grote Hogeschool was het dan ook praktisch onmogelijk om een geschikte stageplaats te vinden. Omdat ik tegelijk ook bezig ben met het behalen van een bachelor logistiek management aan Vives Hogeschool, zocht ik een stageplaats waar ik mijn administratieve skills kon verbeteren.

Maar gelukkig kwam ik bij Déhora terecht! Tijdens een aangename kennismaking werd me verzekerd dat ik een deel van mijn stage digitaal kon afronden. Niet evident, maar zeker niet onmogelijk.

Challenge accepted

Vanaf dag 1 heeft mijn geweldige stagementor Laura er alles aan gedaan om mijn stage zo leerrijk mogelijk te maken. Dat is een heel moeilijke taak, aangezien we zoveel mogelijk moeten telewerken. Hoewel Laura mijn stagementor was, bood ik ook ondersteuning aan Kevin, Tinne en de directeur Luk en dat vaak vanuit mijn bureautje thuis. Hierdoor waren de taken zeer gevarieerd en heb ik mij nooit verveeld. Ik ben elke dag met plezier naar mijn werk vertrokken (of achter mijn bureau gaan zitten thuis), omdat ik wist dat ik een aangename en leerrijke dag kon verwachten.

Dehora Ina digitale jobbeurs

Stage en telewerk, yes we can

Door ons groot en veilig kantoor, mocht ik minstens 2 keer per week vanuit het kantoor in Berchem werken. Tussen het werk door kan je rekenen op aangename gesprekken met het softwareteam. Het valt ook meteen op dat er een familiale sfeer heerst bij Déhora. Buiten Coronatijden worden er gezellige avonden georganiseerd of gaan ze samen uit eten. Om toch nog vast te houden aan oude gewoontes, wordt er vrijdag vaak eten besteld tijdens de lunch.

Telewerken zal altijd een uitdaging blijven, maar wanneer er een goede afwisseling is tussen werken op kantoor en thuiswerken, dan leer je er creatief mee omgaan. Ik had voor mezelf een verdeling gemaakt van taken die ik best thuis kon doen en taken die op kantoor moesten gebeuren. Slechte wifi en kleine zusjes kunnen altijd frustraties met zich meebrengen, maar dat hoort nu eenmaal bij deze gekke tijden.

Waarom Déhora?

Eén van de redenen waarom ik Déhora aanraad als stageplaats, is dat je veel vrijheid krijgt, maar nog steeds genoeg begeleiding. Telewerken vereist altijd wederzijds vertrouwen en dat gevoel heb ik vanaf het begin gehad. Laura moedigde me aan om zelf ideeën uitwerken, gaf me gerichte feedback en was altijd bereikbaar.  Bij Déhora krijg je ook de mogelijkheid om je stage aan te passen aan jouw noden en wensen. Ik ben bijvoorbeeld een aantal keer in contact gekomen met logistieke klanten.

Kortom, ik heb een zeer succesvolle stage achter de rug. Na heel lang nadenken heb ik geen enkel negatief punt gevonden in mijn stageperiode bij Déhora. Ik kijk met veel plezier terug op mijn Déhora-avontuur. En de afscheidscadeaus waren natuurlijk een mooie bonus!

Dehora ina afscheidscadeaus

Een stage bij Déhora?

Heb jij net zoals Ina goesting in een mooie en leerrijke uitdaging? Wil je graag stage lopen in een fijn en gezellig team? Bekijk als de bliksem onze openstaande vacatures.

Bekijk alle vacatures

 

Laten we kennis maken

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dehora contact en kennismaken

Of even old school bellen?

Voel je vrij om even te bellen, we staan je zeer graag te woord.