stage Annelies bij Dehora
Stage bij Déhora

Marketing stage bij Déhora? Annelies deelt haar ervaringen.

29 juni 2021
Déhora is een geweldige plek om stage te lopen. Naar het schijnt hé. Maar waarom zou je ons geloven? Neem het gewoon aan van onze stagair(e)s. Annelies vertelt je met veel passie over haar marketing stage bij Déhora.

Ready, set, go…?

Een stage marketing van 14 weken. Ik had er zin in! Zin om bij te leren en mezelf zowel op persoonlijk als professioneel vlak verder te ontwikkelen. Aan het begin van het academiejaar dacht ik dat corona wel onder controle zou zijn tegen de start van mijn stage. Niets was minder waar… Laten we ons geen illusies maken: het telewerk heeft, zowel bij mij als bij mijn medestudenten, veel invloed gehad op het stageproces.

Gelukkig kon ik rekenen op mijn stagementor Kevin, die me zo goed als mogelijk begeleid heeft doorheen deze periode. Telewerk was een constante factor tijdens mijn tijd hier, maar zowel Kevin als ik bleven de volle 14 weken gemotiveerd om er toch het beste van te maken. En dat hebben we dan ook succesvol gedaan.

Personeelsplanning, wat is dat?

Ik had aan het begin van mijn stage geen flauw idee van wat personeelsplanning en alles daarrond inhield. Gelukkig kreeg ik de tijd en ruimte om me te verdiepen in deze voor mij onbekende wereld. En wat blijkt…? Personeelsplanning draait om meer dan enkel roosters opstellen. Er komt zoveel meer bij kijken, en het was een plezier om elke dag nieuwe dingen bij te leren. Had ik vragen? Geen probleem, Kevin stond klaar om ze met veel enthousiasme te beantwoorden!

behind anneliesGrenzen verleggen

Bij Déhora kreeg ik enorm veel vrijheid om te ontdekken wat ik graag deed en wat me minder lag. Van werken aan de website tot het opmaken van een corporate brochure; ik heb mijn taken met plezier uitgevoerd! Er was ook ruimte voor open en eerlijke communicatie en constructieve feedback. Waren er dingen die een beetje stroef verliepen, dan waren de Déhora collega’s er om me verder op weg te helpen met de nodige begeleiding.

Déhora, een geweldige stageplek

Er zijn heel veel factoren die van mijn stage een geweldige ervaring hebben gemaakt. Bij Déhora ben je niet zomaar een stagiaire, je bent een volwaardige collega. Ik voelde me echt deel van het team. Tussen de collega’s hangt er een aangename sfeer; er is altijd wel ruimte om een grapje te maken hier en daar. De dadjokes moet je er maar bij nemen.

Ook de transparante en open communicatie is voor mij een hele grote meerwaarde geweest. Het diverse takenpakket en de nodige begeleiding hebben ervoor gezorgd dat ik mezelf genoeg kon uitdagen. En wanneer ik met vragen zat, stond elke collega ook klaar voor mij. Ik kijk met héél veel plezier terug op mijn stage bij Déhora.

Kortom, ben jij nog op zoek naar een leuke stageplek? Aarzel dan zeker niet om eens bij Déhora aan te kloppen!

Een stage bij Déhora?

Heb jij net zoals Annelies goesting in een mooie en leerrijke uitdaging? Wil je graag stage lopen in een fijn en gezellig team? Bekijk als de bliksem onze openstaande vacatures.

Bekijk alle vacatures

Laten we kennis maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dehora contact en kennismaken

Even bellen of mailen?

Je kan ons ook bereiken via onderstaande coördinaten.