maak kennis met Indy Déhora
Ontmoet het team

Meet Indy: front-end ontwikkelaar

17 februari 2022
We hebben er weer een collega bij! Maak kennis met Indy. Indy vervoegt het softwareteam en zal zich helemaal onderdompelen in front-end development en UX van onze planningstoepassing. Maar uiteraard hebben we hem eerst op de rooster gelegd.

Het gaat behoorlijk hard. Steeds meer opdrachtgevers vinden hun weg naar Déhora. Om kwaliteit te kunnen blijven creëren, en om nieuwe plannen te kunnen realiseren, staan wij op de uitkijk voor nieuwe Déhorianen. Vandaag mogen we Indy voorstellen, onze nieuwste Déhoriaan! En hij heeft zijn eerste week alvast met glans doorstaan.

Hoi Indy, welkom bij het team! Stel jezelf eens voor

Thanks! Mijn naam is dus Indy en ik ben 23 jaar oud. Ik woon hier niet zo ver vandaan, in Kontich. Een beetje nerdy, maar ik ben altijd al gefascineerd geweest door computers, informatie en technologie. Via mijn opleiding aan de KDG ben ik uiteindelijk hands-on aan de slag gegaan met software en het effectief màken van die software. Dit was een fijne uitdaging en ook gewoon een leuke verruiming. En nu zit ik hier, rechtstreeks van de schoolbank!

Wat heb je gestudeerd?

Ik heb Multimedia en communicatietechnologie gestudeerd, hier aan de KDG te Antwerpen. Met als onderdeel Web & UX. Het eerste jaar van die richting is best heel breed. Je komt in contact met werkelijk alle mogelijke soorten multimediatechnologie. Je leert programmeren tot zelfs solderen. En vandaaruit kan je op basis van je interesses een specialisatie kiezen.

In mijn geval dus werken met websites, UI, design en UX. Dat bleek helemaal mijn ding. Je werkt vrij zelfstandig aan verschillende projecten doorheen het jaar, waarbij je grotendeels je éigen ding kan doen. Uiteraard krijg je bepaalde richtlijnen mee, of materie die je in je project moet verwerken. Maar de grootste focus ligt op nieuwsgierigheid en zélf verdieping zoeken. De professoren verwijzen regelmatig naar professor Google met als boodschap jezelf te challengen, en verder te gaan dan wat je in de lessen ziet. Het is geweldig als je dan op het einde van de rit je bloedeigen project hebt afgerond. Een geweldige leerschool als je het mij vraag.

Nice! En hoe ben je dan bij Déhora terechtgekomen?

Ik was afgestudeerd en op zoek naar een functie binnen front-end ontwikkeling. En toen werd ik gecontacteerd door Déhora. Déhora was me grappig genoeg niet helemaal onbekend. Via een kennis die aan marketing doet ben ik al eens in contact gekomen met het bedrijf. En ik heb ooit stage gelopen in een ziekenhuis, waar ook geheel toevallig een software van Déhora draaide.

Out of the blue kreeg ik een berichtje van Laura (cfr. talent advisor bij Déhora) of ik zin had om verder kennis te maken. En dat klikte meteen. Ik was laaiend enthousiast toen ik op gesprek mocht komen, want de dingen die ik had gehoord en gelezen waren bijzonder positief.

Hoe was dat eerste gesprek? Wat was je eerste indruk?

Dat gesprek was echt heel leuk, ik werd er meteen warm van. Ik had ook meteen het gevoel dat ik met mijn kennis en ambitie bij Déhora op de juiste plek zou zitten. Je wordt hier gewaardeerd als persoon, en je inzichten en eigen kennis doen ertoe. Je bent volwaardig lid van een team, waarbij elke inbreng telt. Verder sprak ook de familiale sfeer me enorm aan. Niet koud en afstandelijk, maar heel open en gemoedelijk. Er is oprecht interesse in wié je bent, niet enkel in wat je kan.

Het ging trouwens ook héél snel. Ik was met Laura in gesprek, en tijdens dat gesprek haalde ze er meteen de directeur bij. Dat was een beetje overweldigend, maar wel tof. En even daarna zat ik plots samen met jullie ontwikkelaar Jens om naar wat stukjes code te kijken. Uiteindelijk duurde dat eerst gesprek toch iets langer dan verwacht.

Inmiddels zit de eerste week erop, en ik ben nog steeds even siked. Ik werd hartelijk onthaald door mijn nieuwe collega’s en werd meteen goed ingewerkt in lopende projecten en jullie infrastructuur. De eerste dagen was het véél informatie, maar iedereen staat paraat om te helpen. Ik kan niet wachten op de volgende projecten en uitdagingen.

Indy, waar krijg jij allemaal energie van?

De meest energie haal ik zonder twijfel uit mijn vrienden. Ik heb een kleine maar hechte vriendengroep waarmee we veel dingen samen doen. We gaan regelmatig karten, snowboarden, op roadtrip of samen op café. Maar ook gewoon een avondje gamen of een film in de zetel kunnen we wel appreciëren. Meer moet dat niet zijn. Sàmen zijn, fun hebben, lief en leed delen. Daar haal ik ontzettend veel energie uit.

Maar ik krijg ook best veel energie van de vibe hier bij Déhora moet ik zeggen. Het is een leuk team, de sfeer is keigoed. Er kan en er màg ook best veel. Er zijn allerlei mogelijkheden om al doende nieuwe kennis op te doen. Ik vind het superfijn om een deel van een sterk geheel te zijn, en om daarin je eigen stukje tot recht te zien komen.

meet the team Indy

Je zit dus niet graag stil! Wat doe je in je vrije tijd?

Eén van mijn hobby’s is karten. Elke twee weken ga ik samen met mijn vrienden naar de kartbaan. Indien mogelijk gaan we wat vaker. Misschien is het wel eens tijd om ook zo een fancy racepak te kopen.

Snowboarden en schaatsen spreken me ook wel aan. Ik heb zelfs ooit lessen gevolgd in kunstschaatsen. Niet hetzelfde als de olympics, maar ik kan wel achterwaarts schaatsen of speciale tricks. Kleine tip trouwens, elke vrijdagavond is het disco schaatsen op de schaatsbaan in Wilrijk. Sowieso erg leuk voor een teamactiviteit.

Verder game ik regelmatig ’s avonds. Meestal is dat online, samen met mijn maten. Denk aan games zoals Rocket League of Battlefield. En soms werk ik aan een aantal privé-projecten voor vrienden. Afin, ik verveel me dus nooit.

Dat horen we graag! Tot slot, wat wil je graag bij Déhora bereiken?

Uiteraard wil ik samen met mijn collega’s geweldige projecten uitvoeren en onze klanten ondersteunen met state of the art planning software. Ik heb begrepen dat jullie al aardig goed op weg zijn met jullie nieuwe ontwikkeling. Ik kijk er naar uit om mijn steentje bij te dragen.

Verder wil ik natuurlijk op persoonlijk vlak veel bijleren en wat kennis opdoen rond software ontwikkeling. Er zijn nog zoveel dingen om uit te leren en te groeien. School en theorie is één ding, maar het is een ander ding om ook in een professioneel team te werken. Ook zou ik me graag in de nabije toekomst willen verdiepen in de facetten van cyber security.
Tot slot kan ik natuurlijk niet wachten om mijn nieuwe collega’s te leren kennen hé. Het is een jeugdig en hecht team met hulpvaardige en gezellige collega’s. Ik kijk al uit naar de eerste vrijdagnamiddag drink. Deze week is er toch al eentje hé?

Ben jij klaar voor een challenge?

Heb jij net zoals Indy goesting in een mooie uitdaging? Wil je graag werken in een fijn en gezellig team? Zoek je een job waarin je elke dag kan bijleren, en waarbij jouw inzet ertoe doet? Wij zoeken steeds nieuwe collega’s’! Bekijk als de bliksem onze openstaande vacatures.

Bekijk alle vacatures

Bij Déhora aan de slag?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dehora contact en kennismaken

Kom in contact

Wil jij ook deel uitmaken van het Déhora team? Solliciteer dan vandaag nog.