6 uitstekende redenen om voor een job bij Déhora te kiezen
Inspiratie

6 overtuigende redenen om voor een carrière bij Déhora te kiezen

2 oktober 2024
Tijd voor je eerste job? Of wil je een nieuwe wending geven aan je carrière? Alles draait om de juiste werkplek. Een plek waar je graag naartoe gaat en zowel op professioneel als persoonlijk vlak kan groeien. Hier zijn uitstekende redenen om voor Déhora te kiezen.

 

Ben jij op zoek naar een nieuwe, toffe en uitdagende job binnen een minstens even leuke organisatie? Dan is Déhora misschien wel het geknipte bedrijf voor jou. We geven je zeven uitstekende redenen waarom we graag meer van jou horen.

1. Jouw unieke bijdrage maakt het verschil

Bij Déhora draait alles om jou en wat je kunt. Of je nu een ervaren rot bent of net je carrière start, we zien je unieke bijdrage en zorgen dat jouw talenten maximaal worden benut. Je vaardigheden krijgen hier niet alleen de waardering die ze verdienen, maar we geven je ook alle kansen om ze verder te ontwikkelen.

We zetten jouw expertise slim in bij elke opdracht, zodat je echt het verschil kunt maken. Ondertussen krijg je volop mogelijkheden om aan je minder sterke punten te werken. Met gerichte trainingen en persoonlijke begeleiding helpen we je groeien en bloeien in je rol.

2. Een positieve en open bedrijfscultuur

Bij Déhora geloven we in een open, eerlijke werkomgeving waar iedereen zich thuis voelt. Ons team bestaat uit gedreven professionals die elkaar steunen en motiveren. We houden van open communicatie, wederzijds respect en een fijne samenwerking.

Bij ons vind je geen strakke hiërarchie. We waarderen iedereen om zijn of haar unieke inbreng en bouwen op vertrouwen en transparantie. We moedigen je aan om je ideeën en feedback te delen, zodat we samen kunnen blijven verbeteren en innoveren. Zo zorgen we ervoor dat iedereen zich gehoord en gewaardeerd voelt, en dat creativiteit en initiatief ruimte krijgen.

Déhora experts in personeelsplanning

3. You never walk alone

In onze organisatie staat teamwork centraal. Of je nu werkt als softwareontwikkelaar of als consultant bij een klant, je kunt altijd rekenen op de steun van je collega’s. Begin je aan een nieuw project? Dan helpen je goed op weg. Kortom, je staat er nooit alleen voor.

Wanneer je net start bij Déhora, krijg je bovendien je eigen Déhora-mentor toegewezen. Deze persoon is jouw partner in crime en begeleidt je door de intensieve beginperiode, waarin je overspoeld wordt door nieuwe informatie. Naast het wennen aan een nieuwe organisatie, werk je ook meteen voor een nieuwe opdrachtgever, wat voor dubbele stress kan zorgen. Onze mentoren maken je wegwijs in zowel geschreven als ongeschreven afspraken, regels, gebruiken en best practices bij Déhora.

Ook als je al enkele jaren bij Déhora werkt, kun je altijd rekenen op de kennis en kunde van je collega’s. Iedereen heeft zijn eigen expertise en ervaring, en kennis delen staat bij ons hoog in het vaandel. Samen bereiken we meer, en door de juiste vragen te stellen en ervaringen te delen, kunnen we elkaar naar een hoger niveau tillen.

4. Persoonlijke ontwikkeling centraal

We geloven in de kracht van persoonlijke groei en ontwikkeling. Daarom krijg je bij Déhora de ruimte en de middelen om je talenten te ontplooien. Of je nu een nieuw vakgebied wilt verkennen of je bestaande vaardigheden wilt verdiepen, wij ondersteunen je bij elke stap. Door continu te investeren in jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling, zorgen we ervoor dat je niet alleen nu, maar ook in de toekomst een waardevolle bijdrage kunt leveren aan onze organisatie.

We zijn trouwens overtuigd van het principe: “leren door te doen”. Met goede redenen. Want ongetwijfeld heb je al veel tijd doorgebracht op de schoolbanken, en bij Déhora gaat het erom die kennis in de praktijk te brengen. Onze coaches en ervaren collega’s begeleiden je en nemen je mee op sleeptouw. Elke nieuwe opdracht en uitdaging biedt je de kans om te leren en te groeien. Deze kansen moet je echter zelf grijpen; ze worden je niet op een presenteerblaadje aangeboden.

Werken bij Déhora - wfm en personeelsplanning

5. Boeiende klanten en projecten

Je zal deelnemen aan interessante en uitdagende projecten voor een breed scala aan klanten, van kleine organisaties tot grote multinationals, en in diverse sectoren. Onze opdrachten variëren van strategische planning tot operationele optimalisatie, wat betekent dat geen dag hetzelfde is. Je krijgt de kans om samen te werken met toonaangevende bedrijven en rechtstreeks bij te dragen aan hun succes. Deze variatie aan projecten biedt je de mogelijkheid om je expertise te verbreden en jezelf voortdurend uit te dagen.

Daarnaast is ons vakgebied enorm boeiend en actueel. Iedereen heeft te maken met werk en tijd, waardoor onze projecten altijd relevant en dynamisch zijn. Dit biedt je niet alleen professionele voldoening, maar ook de kans om een betekenisvolle impact te maken in verschillende industrieën. Door de diversiteit aan opdrachten blijf je constant leren en groeien, wat je carrière zowel spannend als lonend maakt.

Wil je meer weten over ons vakgebied? Lees dan deze boeiende blog: Ontdek waarom een job in personeelsplanning te gek is.

6. Gewoonweg het Déhora DNA

Na een korte rondvraag bij onze collega’s kwamen nog enkele zaken opvallend vaak naar voren. Al deze zaken maken integraal deel uit van ons DNA, extra redenen om eens met elkaar te praten. We sommen ze even op als afsluiter.

  • Waardering: Ideeën en meningen zijn meer dan welkom. Iedereen levert een bijdrage aan de resultaten van de organisatie.
  • Vrijheid: Bij Déhora krijg je de ruimte om je werk op jouw manier in te vullen en initiatief te nemen.
  • Ruimte voor fouten: Fouten maken mag, zolang je hiervan leert en openstaat voor feedback. Niemand is perfect; er is altijd ruimte voor verbetering.
  • Afwisselende projecten: De diversiteit aan projecten en activiteiten zorgt ervoor dat je steeds nieuwe uitdagingen aangaat.
  • Betrokkenheid: Er heerst een sterke betrokkenheid binnen het team en iedereen voelt zich gehoord en gewaardeerd.
  • Aangename werksfeer: De werkomgeving is inspirerend en motiverend. Er is een goede balans tussen familiariteit en professionaliteit bij Déhora.

Klaar voor een nieuwe stap in je carrière?

Kom lekker zelf ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen en waarom Déhora de ideale plek is om je professionele ambities waar te maken.

Laten we kennis maken!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dehora contact en kennismaken

Rechtstreeks contact

Heb je een vraag over een vacature? Wil je meer weten over Déhora? Aarzel niet om ons te contacteren!