Déhora trends gazelle
Nieuws

Déhora genomineerd als Trends Gazelle 2021

22 januari 2021
We hebben wat te vieren! Déhora is genomineerd als een van de snelst groeiende Belgische organisaties van het voorbije jaar. Een mooie erkenning van de inzet van onze Déhorianen. En van het vertrouwen van onze opdrachtgevers.

Déhora een Trends Gazelle?

Als gedreven en financieel gezonde organisatie maakte de Déhora de afgelopen jaren stevige stappen qua groei in omvang en omzet. En die prestatie blijft met de nominatie tot Gazelle niet onopgemerkt. Elk jaar stelt Trends een hitlijst op van de sterkst groeiende bedrijven van het land. Deze hitlijst wordt opgemaakt op basis van groei in toegevoegde waarde, groei in personeel en groei in de cash-flow. Dit jaar pronken we mee in dat klassement.

De wind in de zeilen

Met grote fierheid mogen we Déhora rekenen tot één van de snelst groeiende ondernemingen van de regio. Maar hoe komt dat? Een eerste verklaring is het toenemende belang van workforce planning in menig organisaties. Er is nu eenmaal een groeiende bewustwording over de impact van een dynamische, gezonde personeelsinzet. Onderwerpen zoals gezondheid, efficiëntie, duurzame inzetbaarheid, werk-privé balans en flexibilisering zijn brandend actueel.

Daarnaast is het onze verdienste dat we elke dag werken aan de kwaliteit van onze dienstverlening en onze producten. Al meer dan 15 jaar bewijzen we onszelf in uiteenlopende sectoren. Deze nominatie is daarom ook een bekroning van het vele werk van voorbije jaren.

Maar niet alleen

Het is een beetje gek om het te hebben over goede resultaten, zonder het geweldige team erachter in de spotlights te zetten. Het is een fantastische erkenning om één van de hardste groeibedrijven van België te zijn. Maar dat kan je niet alleen. Hierbij een shout-out naar alle Déhorianen, de drijvende kracht achter de organisatie. En een welgemene dank aan klanten, partners en andere stakeholders voor hun vertrouwen en inzet.

En we blijven gaan

Tijd om lang bij deze mijlpaal stil te staan is er niet, want we willen vooruit. We blijven doorgaan, onze groei en kwaliteit doorzetten. Ondanks een heel bijzonder jaar (cfr. covid) blijven we samen met klanten en partners werken aan mooie, impactvolle projecten. We blijven inzetten op groei en het aanwerven van nieuwe collega’s om die groeiplannen waar te maken. Daarmee willen we het komende jaar, maar ook daarna, onze richting en de goede resultaten van onze klanten verduurzamen.

Laten we kennis maken?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dehora contact en kennismaken

Even bellen of mailen?

Je kan ons ook bereiken via onderstaande coördinaten.